google-site-verification: googlebb848d8e64853ad1.html

LOADING

Du vet när man har för mycket bilder på telefonen och än en gång sätter sig ner i soffan för att rensa? Man kollar igenom alla feltryck, inspiration från affärer, printscreens på bra citat från Instagram men helt plötsligt dyker en värme upp i hjärtat. Du har nämligen hamnat bland semesterbilderna blandat med kort från den där brunchen för några månader sen med dina bästa vänner. Där finns bilder från konferensen som gav dig självförtroende och pepp att tro på dig själv och din idé iallafall. När du ser de där bilderna fylls du av minnen och känslor för att du vet hur det var när du var där. Det är precis det som gör att jag älskar att fota.

 

viccan-560

 

Att fota blir som att dokumentera livet, det som händer, vardagen och spara det i en liten minnesbok som man kan plocka fram senare. En bok rik på erfarenheter, människor, relationer, resor, men också hur det var att bara leva. Det är alltid detta som fascinerat mig och gör att jag vill fortsätta.

om-viccan-560
Jag älskar att skapa, bygga, hänge mig åt projekt. Jag är på eller av. Intresserad eller inte intresserad. Passionerad och driven för det som jag ser framför mig. Jag älskar listor och tankekartor, människor som inspirerar och som lever för något större än sig själva. Jag inspireras och formas mycket av min älskade man och min familj. Jag väljer oftast anteckningsböcker före surfplattor när kreativiteten ska flöda, men andra gånger är det Pinterest som regerar.
victoria öhrvall
Jag brukar säga att jag fotar för dig, din familj och dina väggar. Alla ska ha en vacker bild man är stolt över på sin vägg. Alla är lika värda. Alla är unika. Alla har nåt att ge. Låt oss älska varandra och fira att kärleken är störst av allt.

Tack för superfina bilder! Vi är väldigt nöjda med att vår speciella dag dokumenterades så bra. Älskar våra bilder <3

JOSEFINE

STOCKHOLM

Tack för helt underbara bilder! Vi är sååå nöjda! Vi skulle helst vilja förstora ALLA bilder men det har vi nog inte plats för hemma :p

ANNA

STOCKHOLM

En helt perfekt dag! Tack för oförglömliga minnen!

PERNILLA

ÖREBRO

Nu har vi tjuvkollat på bilderna, de är fantastiska! Superfina! Vi älskar dem!

CECILIA

STOCKHOLM