google-site-verification: googlebb848d8e64853ad1.html

LOADING

bröllop årstider tips

Min förkärlek till de svenska årstiderna

Okt 5th, 2016

Jag är en riktig nörd när det gäller årstider. Jag älskar varje årstid och välkomnar förändringarna med glädje. Just nu tänder jag ljus oftare, har köpt nya tofflor och letar febrilt efter min favvo-mössa som jag köpte förra året.

Min förkärlek till de svenska årstiderna betyder att jag tycker om att fota bröllop året runt, även om man blir lite mer stressad av de få soltimmarna under de mörkare halvåret. Alla har något vackert att erbjuda, de guldiga höstlöven, den glittrande vita bakgrunden eller när färgerna kommer tillbaks igen. Våren är som en målarbok som sakta blir ifylld. Sommarens höjdpunkt är självklart ljuset, och den eftertraktade “golden hour” (som infaller när solen håller på att gå ner). AWESOME!

Ville bara passa på att peppa och säga att det går galant att göra mysiga höst- och vinterbröllop. Om jag inte hade gift mig på våren, så hade jag nog valt hösten. Så mustiga vackra färger, folk är lediga och blir glada över att bli bjudna(!) och brudbuketterna blir hur häftiga som helst. En favorit av riktiga bröllop jag följer är Olle och Linns höstbröllop.  Riktigt drömmigt!

 

LEAVE A REPLY