google-site-verification: googlebb848d8e64853ad1.html

LOADING

bröllopsfotograf katrineholm porträtt brudpar

Bröllop: Anna & Olle, Beckershofs Herrgård, Katrineholm

Maj 25th, 2016

Anna & Olles bröllop osade av kärlek och varm gemenskap. De hade bjudit ut sina gäster till Beckershofs Herrgård en liten bit utanför Katrineholm. Klädkoden var mörkblå, och alla hade umgåtts ett tag innan det skulle bli dags för den stora händelsen.

Jag mötte upp Anna på hotellrummet där hon, hennes mamma och syster hjälptes åt att med brudklänningen och bruduppsättningen. Det var sådär pirrigt och nervös. Helt rätt när man gör sig i ordning för dagen man ofta drömt om sen liten. Håret hade gjorts om ett par gånger eftersom alla ville ha det helt perfekt.

Under bröllopsfotograferingen så var brudparet så glada och tacksamma. De hade upptäckt att det var läge att njuta. Alla deras vänner var samlade för deras skull på en vacker plats. De valde att gifta sig utomhus därför att det kändes helt rätt.

Vi sprang runt tillsammans, de posade och jag fotade. Det var så vackert där vid Herrgården att det bara var att ställa brudparet vart som helst.

Att tro att det inte skulle bli högtidligt på en utomhusvigsel visar nog bara att du kanske nog inte har varit på någon. När dina nära och kära är uppställda för att vara med om detta vackra att få säga ja till sin älskade, så händer något speciellt. Det lästes dikter och under vigseln uppmanade brudparet att blunda och hålla varandra i händerna. Det var många tårar som rann i sällskapet, och vi visste att denna dagen skulle vi minnas en lång tid framöver.

Bröllopsfotograf Katrineholm Bröllopsfotograf Katrineholm Bröllopsfotograf Katrineholm Bröllopsfotograf Katrineholm Bröllopsfotograf Katrineholm Bröllopsfotograf Katrineholm Bröllopsfotograf Katrineholm Bröllopsfotograf Beckershof Bröllopsfotograf Katrineholm Bröllopsfotograf Katrineholm Bröllopsfotograf Katrineholm Utomhusvigsel Katrineholm Vigsel ute Beckerhof Bröllop Beckershof Bröllopskyss Beckerhof Bröllopsfotograf Beckershof Bröllop Katrineholm Bröllopsfest Beckershofs Herrgård Skål bröllopsfest Beckershof Brudtärnor Bröllopsfotograf Katrineholm Roligt bröllopsporträtt Katrineholm Fina bröllopskort Katrineholm

LEAVE A REPLY