google-site-verification: googlebb848d8e64853ad1.html

LOADING

brudbukett blå vita blommor

Bröllop: Jessica & Lasse, Nergårdens Gästhem, Trosa

Maj 31st, 2016

Nergårdens gästhem är så drömmigt att man har lust att flytta in direkt. Jag hade aldrig varit där innan fotograferingen, och hade 30 min att gå runt i hela området för att hitta några schyssta fotoplatser. Jag blev helt överväldigad över hur fint det var, och då hade jag uppenbarligen missat en hel sida av området. Får undersöka det nästa gång.

Gästhemmet ligger vid Trosa, precis utanför Stockholm. Det är superdrömmigt och jättevackert så om du letar efter ett mysigt ställe till bröllopet, då har du kommit rätt. Jag hittade en lycklig brud som satt och käkade med nära och kära på altanen. Kändes som en fantastiskt mysig start på dagen.

Jag fick möjligheten att springa runt och fota på området med Jessica & Lasse. Jag hade hur kul som helst, och jag älskar när brudpar ställer upp och gör allt för att bilderna ska bli bra. Det är sånt som jag firar under bröllopsdagen.

Nergårdens Gästhem Detaljer Brudgum Brudbukett Brudpar Bröllop Nergården Bröllopsporträtt Bröllopskort Bruduppsättning Bröllopsfölje Gäster påväg till utomhusvigsel Utomhusvigsel Vigsel Nergårdens Gästhem Bröllopskyss Vigsel utomhus Nergårdens Gästhem Brudpar på vigseln Bröllopsgäster firar Bröllopsfest

LEAVE A REPLY