google-site-verification: googlebb848d8e64853ad1.html

LOADING

brudpar örebro bröllopsfotograf

Bröllop: Pernilla & Daniel, Örebro

Maj 20th, 2016

Gästerna smög sig in i kyrkan tio minuter före vigseln skulle börja. Det blir oftast så när det är en riktigt varm sommardag att man vill vara ute, så mycket det bara går.

Pernilla hade valt att ledas in i kyrkan av sin pappa. Det är vackert tycker jag, även om jag själv valde att gå in med min man eftersom jag ville göra allt tillsammans med honom.

Bruden valde en enkel sommarklänning som passade henne som en smäck. Hon tyckte det kändes onödigt att köpa en klänning man bara skulle ha en gång. Jag tycker det är supernice att hon gjorde precis som hon tänkte. Jag tycker verkligen om när man försöker göra bröllopsdagen till sin egen. När man gör det man själv tycker om och när festen får spegla vilka man är som personer.

Det är svårt att veta hur man får ihop allt som brud, men ett hett tips är att ta hjälp eller iallafall rådfråga någon som har lite koll på hur allt skulle kunna gå till. Då har man koll på reglerna, så att man kan bryta dem sen 😉

Bröllopsfotograf Kyrklig vigsel Gratulationer Bröllopsdag Bröllopsgäster utanför kyrka Brudpar Brudporträtt Brudpar fotas utomhus Vigselringar Bröllopsfölje Brudpar med bil

LEAVE A REPLY