google-site-verification: googlebb848d8e64853ad1.html

LOADING

Bröllopsfotograf Julita Gård

Bröllop: Jeanette & Andreas, Julita Gård

Okt 11th, 2017

“Jag ska sjunga samtidigt som jag går in” Nog för att jag har befunnit mig på många många många bröllop. Men det här var faktiskt första gången! Jag sitter i ett planeringsmöte med mitt kommande brudpar, och frågar lite frågor om hur dagen kommer att gå till. Jeanette har precis förklarat att hon ska sjunga samtidigt som hon går in, och min följdfråga blir ju självklart “Wow, kan du sjunga så bra?” Inte för att jag ställde den högt. Alls. Det var mest i tanken den frasen fortsatte att snurra runt återkommande.

Eftersom jag började att fota bröllop samtidigt som jag utgick från Katrineholm (Sörmland), så betyder det att jag har väldigt bra koll på vackra kyrkor i området som t ex Östra Vingåker Kyrka, Floda Kyrka och Julita Kyrka. Jag hade dock besökt Skansenkyrkan på Julita Gård, och insett att jag mer än gärna skulle vilja fota där någon gång i mitt liv. Denna gången det skulle bli två flugor i en smäll, första gången i Skansenkyrkan och första gången med en sjungande brud.

Ni vet att det finns människor som känner lite extra? Som uttrycker sig kreativt och som gärna upplever allt som går att uppleva? De har en kreativ själ. Jeanette & Andreas bröllop var fylld av känslor precis hela dagen, och det var så vackert. Jag är jättetacksam att jag fick vara med, och hoppas att jag hittar fler kreativa själar att skapa något med. Sången gick btw jättebra och om jag på något skulle försöka beskriva nedanstående vigsel så är det som att vara lite i en film.

J&A – Tack för att ni är dem ni är.

brygga julita gård first look sörmland wedding couple brudpar riktigt bröllop lantligt bröllop bröllopsfotograf ljusrosa bukett knapprygg brudporträtt brudgum blå manschettknapp krona bröllop julita herrgård brudpar skylt vigsel vigsel julita gård ingångsmarsch brud ledd av far brud sjunger ingångsmarsch liten kyrka i sörmland vigsel bön präst ringar vigsel kyss vigsel julita brud uppsatt hår vigsel skansenkyrkan gårdskyrka julita gratulationer julita gård gäst tar kort bröllop skansenkyrkan julita bröllopskyss fotograf gäster firar kram brud 031-brollopsfotograf-julita 032-brollopsfotograf-julita 033-brollopsfotograf-julita 034-brollopsfotograf-julita 035-brollopsfotograf-julita 036-brollopsfotograf-julita 037-brollopsfotograf-julita 038-brollopsfotograf-julita 039-brollopsfotograf-julita

LEAVE A REPLY