google-site-verification: googlebb848d8e64853ad1.html

LOADING

porträtt sociala medier

Content Creation för sociala medier

Feb 25th, 2018

Det här med att uppdatera överallt hela tiden med olika innehåll blir ganska snabbt väldigt stressigt. Det känns som ett stort berg att ta sig över. Nyckeln till bra uppdatering på Instagram, Facebook, Bloggar och hemsidan är bra foton. Det känns ännu mer relevant om bilderna är tagna på dig och där du är, och inte bara snodda eller köpta bilder.

När man planerar vad man ska posta och lägga upp på sociala medier så finns det ett begrepp som heter Content Creation. Jag brukar googla det och få inspiration från olika människor på hur man ska tänka. En fotograf jag gillar som är superduktig på content creation är Jessica Whitaker. Jag fotar en del till sociala medier och Instagram för att mina kunder ska få en schysst uppdatering blandat med bilder som är tagna on-the-go eller bara via Instastories.

Ett tips till dig som behöver egna bilder är att boka en fotografering – maxi eller mini (eller maila mig så bygger vi ihop ett koncept för just dig). Ett smart upplägg på en maxi-fotografering är att boka 1 h ha med sig tre klädombyten och fota på olika närliggande platser.

porträtt sociala medier porträtt content creation fotografering porträtt stockholm fotograf foto till sociala medier fotografering content creation photo shoot stockholm content creation photoshoot fotografering tilda nordh rapide for brows tilda nordh rapide for brows fotografering sociala medier fotografering porträtt tilda nordh rapide for brows fotograf victoria öhrvall

LEAVE A REPLY