google-site-verification: googlebb848d8e64853ad1.html

LOADING

commersial portrait stockholm photographer

Företagsporträtt till hemsida

Feb 17th, 2018

Precis innan vi skildes åt så sa min kund “Det kändes så bra att bli fotad av dig.” Man blir så glad och tacksam över att man kan få hjälpa någon att få fina bilder på sig själv.

Det är otroligt vanligt att folk som kommer in i en fotosituation och försöker ursäkta sig och förklara hur hemsk upplevelse de måste gå igenom nu. Jag brukar fråga om det är lika illa som att gå till tandläkaren, och vissa behöver verkligen tänka.

Att ha porträtt på sina anställda på hemsidan är ett fantastiskt sätt att visa “ansiktet utåt” som företag. Företagsporträtt kan man boka in en förmiddag eller flera dagar beroende på hur många anställda som ska fotas. Jag tycker att det är trevligt att se vilka som arbetar, och vem man ska kontakta för olika uppdrag. Det känns som att man förbättrar relationen om man får se en bild på den man ska skriva till.

Om du behöver företagsporträtt, hör av dig!


företagsporträtt fotograf stockholm
porträtt företag hemsida fotograf företagsporträtt fotograf stockholm company portrait photo stockholm commersial portrait stockholm photographer företagsfoto fotograf stockholm företag porträtt hemsida porträtt hemsida företag stockholm företagsporträtt foto fotograf företag företagsfotograf stockholm

LEAVE A REPLY