google-site-verification: googlebb848d8e64853ad1.html

LOADING

porträtt hagaparken

Förlovningsbilder, Hagaparken, Stockholm

Okt 26th, 2017

Eftersom jag bara har bott i Stockholm ett år, så betyder det att jag har såå många platser kvar att besöka. Det är till och med så illa, att det känns som att jag knappt åker någonstans, nu när man känner sig hemma här. Jag tänkte att jag skulle hänga massor inne i stan, speciellt i Gamla Stan. Jag skulle gå på Fotografiska hur många gånger som helst och hitta på roliga äventyr. Jag skulle fixa årskort på Gröna Lund, för det borde man ha när man bor i Stockholm. Jag har varit i Gamla Stan tre gånger på ett år. Jag har besökt Fotografiska två gånger, mest för att någon utställning skulle ta slut så jag skulle missa den om jag inte gick dit.

När jag väl tagit mig in till city nu för tiden är det för att hoppa av pendeln, och byta det mot ett tåg eller en tunnelbana. Jag känner att det är dags att skärpa sig! Dags att ta sig samman och åka in på fotorundor. Stockholm är ändå bra vackert.

Förra veckan hade jag den stora äran att besöka Hagaparken. Jag hade aldrig varit där innan. De här fantastiska människorna har nyligen förlovat sig, och vi skulle mötas upp för en fotografering vid Ekotemplet. Jag kom i god tid för att hitta fram i rätt tid. Jag kom på pricken, men vann över dessa, som (på riktigt) kom med cykelhjälmar inför nedanstående fotografering, och ÄNDÅ LYCKAS bli så sjukt snygga! Jag är imponerad.

Ps. Hösten är så sjukt fin så jag dör.

porträtt hagaparken par i hagaparken kärlekspar höst förlovad ring porträtt stockholm par förlovningsbilder foto ekotemplet

LEAVE A REPLY