google-site-verification: googlebb848d8e64853ad1.html

LOADING

fotograf, porträtt, eskilstuna, förlovning

Porträtt: Karolina & Anders, Eskilstuna

Jun 7th, 2016

Jag har nog alltid funderat på hur min förlovning skulle bli egentligen. Stor? Överraskande? Dålig? Jag hade ju sedan länge hittat min pojkvän. Han kom förbi i mitt liv redan när jag var sexton år. Jag var säker på att det var han redan när jag såg honom (även om man aldrig kan vara 100% säker egentlingen).

Min förlovning drog ut på tiden eftersom jag tjatade ganska mycket. Vi hade varit ihop i tre år och jag tyckte det var dags. Ett tips till alla blivande brudar är ju att hinta lagom. Jag har en tendens att fråga lite fööör mycket (enligt min man…).

Hur som helst så är inte det här ens bilder på mig. Detta inlägg handlar inte om min förlovning eller ens min käre man. Det är Karolina & Anders som har tagit ett steg närmare giftermål genom att byta ringar med varandra.

De tyckte det var viktigt att spara detta minne och bokade in en fotografering med mig. Vi gick runt i skogen tillsammans och var riktigt glada över att det var så otroligt varmt i slutet av december. Det här kunde varit en vacker vårdag, men helt ärligt stod vi där och fotade bara några dagar innan julafton.

Fotograf Eskilstuna Fotograf Eskilstuna Hålla handen Förlovningsbilder Nyförlovad hand

LEAVE A REPLY