google-site-verification: googlebb848d8e64853ad1.html

LOADING

tilda forsgren porträtt fotograf

Porträtt: Tilda, Katrineholm

Jun 12th, 2016

Jag vet inte vilken kategori du tillhör. Antingen så tar du väldigt mycket kort på ditt liv och kanske dig själv, eller så tillhör du dem som knappt har någon bild alls.

Eftersom jag gillar att fotografera tror jag att det är självklart att jag tar ganska mycket bilder. Dock inte alls på nivån som jag tog när jag började. Då gick jag ingenstans utan min kamera. Det är fantatiskt roligt att ha så mycket bilder på allt man gör, men efter ett tag blir det lite för mycket. Det är inte alltid man behöver ett foto. Ibland är det lika bra att andas in ögonblicket och faktiskt vara närvarande där man är.

Däremot funderar jag på hur ofta jag skulle fotografera mig professionellt om jag inte själv kunde fota? Kommer man vilja ha en årlig bild från familjen eller på sig själv? Jag tror faktiskt det. Därför att man förändras ju hela tiden och både stil, kläder och storlekar på barnen påminner oss om hur vardagen såg ut.

Jag tycker det är viktigt att fota, därför att man på ett sätt sparar sina minnen så att man kan komma ihåg allt igen en dag.

LEAVE A REPLY