google-site-verification: googlebb848d8e64853ad1.html

LOADING

001-travel-photographer-stockholm

Travel: Los Angeles

Apr 4th, 2019

För sju år sen packade jag allt jag fick ner i resväskan och flyttade till Los Angeles med min man, syster och fyra vänner. Vi hade bestämt oss för att volontär på Dream Center. Vi hade läst en bok som gjorde att vi ville leva för något större än oss själva. Jag satt en kväll hemma i min lägenhet, när två av mina vänner sa “vi har bestämt oss för att åka, ni får följa med om ni vill.”

Jag ville inte vara en av dem som stannade kvar och hörde om deras roliga resa, så jag och min man bestämde oss för att hänga på. Det var första gången jag flyttade hemifrån. Det var första gången jag skulle lämna landet för en lång resa. Det var första gången jag reste någonstans utan att veta om jag faktiskt skulle komma tillbaka.

Vi bodde sex månader i USA och det inkluderade fyra månader i Los Angeles och en roadtrip i en husbil i flera månader. Om du backar tillbaka ganska långt i arkivet kan du hitta inlägg om hur jag tyckte det var att bo där här.

I höstas fick vi möjlighet att åka tillbaka. Att gå runt och besöka allt vi hade levt med som turist. Direkt när vi kom ut i stan så kände jag mig som hemma. Det var otroligt utmanande att bo där, men nu kände jag bara glädje över allt vi fått göra.

Något som är ännu mer spännande är att få fota och spara Los Angeles precis som jag ser det. Jag önskar att vi hade spenderat mer tid i de “trasiga områdena” i Los Angeles. För jag tycker att de på ett sätt visar hur det är på riktigt. Jag bodde i ett område som hette Echo Park, där det var osmart att gå ensam som tjej på kvällen. Den här gången åkte vi med ett gäng där alla bodde i Hollywood utom vi, som hittat ett mysigt ställe i China Town. På något sätt är de gatorna mer LA för mig, än Hollywood. Du vet känslan av att slippa alla turister, och på något sätt vara så autentisk man kan som besökare.

Här är några foton jag tog på staden under resan. Det är allt från China Town till Observatoriet, St Monica och Glendale Galeria.

los angeles yellow school bus la by night sunset city dreamcenter la dreamcenter la traffic la azusa street la mongolian barbeque glendale galleria los angeles glendale galleria sunset los angeles valley sunset observatory los angeles los angeles city valley los angeles sunset sunset observatory la guy looking at sunset st monica street st monica shopping st monica big road st monica beach hollywood street night lights in and out burger hollywood

LEAVE A REPLY